Obvestilo o obdelavi osebnih podatkov

PRIVOLITEV:

Strinjam se, da Občina Straža moje osebne podatke obdeluje za namen oddaje predlogov in pobud. Seznanjen sem z Obvestilom o obdelavi osebnih podatkov in pravico, da prejemanje e-novic kadarkoli prekličem na e-naslov: info@obcina-straza.si. Občina bo po prejemu preklica moje osebne podatke zbrisala.

 

OBVESTILO O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV, KI JIH OBDELUJEMO, KO SE NAROČITE NA PREJEMANJE ELEKTRONSKIH NOVIC:

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Občina Straža, Ulica talcev 9, 8351 Straža.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov: mag. Renata Zatler, Dataofficer d.o.o., Kontaktni podatki: varstvopodatkov@obcina-straza.si.

Vaše osebne podatke zbiramo zgolj zato, da  lahko preko spletnega obrazca posredujete predloge in pobude.

Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve.

Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek in naslov elektronske pošte.

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur. V stik z njimi bo prišel zgolj zgolj pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov, v konkretnem primeru zgolj ponudnik storitev spletnega gostovanja

Vaše osebne podatke bomo obdelovali v skladu z »Evidenco o dejavnostih obdelave občine Straža«.

Imate pravico, da kadarkoli lahko prekličete privolitev in se s tem odjavite iz zbirke oddanih pobud in vprašanj, na elektronski naslov: info@obcina-straza.si.

V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov, lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, e-pošta: gp.ip@ip-rs.si.